Τα Hippocrates Farm & Super Berries Collection, δυο σταθερες ΑΞΙΕΣ στηριξαν και φετος τo TEDx Patras

 In News

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στο Royal Theatre, στην Πάτρα το TEDxPatras συνάντησε και αναμέτρησε τις «Αξίες». Πρόκειται για ένα πολυσυνέδριο πολιτισμού και τεχνολογίας, το οποίο έχει στόχο να διαδώσει ιδέες και αξίες που αξίζει να ακουστούν!

Δεκαπέντε ξεχωριστοί ομιλητές μοιράστηκαν με το κοινό την προσωπική τους ματιά και εμπειρία γύρω από τις «Αξίες», μεταξύ άλλων, ο Sebastien Gendry, επαγγελματίας ομιλητής, σύμβουλος ψυχικής υγείας και ειδικός στο “Γέλιο για την ευεξία και την ευημερία”, μοιράστηκε τη δική του εμπειρία και αφηγήθηκε τον τρόπο με τον οποίο το άγχος έφερε τη ζωή του σχεδόν στο χείλος της καταστροφής και πώς το Γέλιο του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, οδηγώντας τον σε μια εντυπωσιακή μεταβολή.

Και ο Ηλίας Παυλόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα, έθιξε το ζήτημα της επιβίωσης αξιών που σημάδεψαν την ανθρωπιστική δράση. Αρχές όπως η ανεξαρτησία, η ουδετερότητα και η αμεροληψία.

Από αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Hippocrates Farm με το Ιπποφαές Μετεώρων, το βιολογικό χυμό ιπποφαούς και τις mini συσκευασίες με σοκολάτα και goji berries. Την εμφάνισή τους έκαναν και τα νέα μας προϊόντα Super Berries Collection Gone Nuts που πραγματικά ξετρέλαναν τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

Recommended Posts