Η Επιτυχημενη Συμμετοχη της Rezos Brands στην εκθεση Athens Bar Show 2023

 In News

Για μια ακόμη χρονιά η μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση για bartenders στην Ελλάδα, Athens Bar Show 2023, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η παρουσία μας σε αυτή την εκδήλωση αποτελεί για εμάς μια στιγμή υπερηφάνειας, καθώς είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε την αγάπη μας για τον κόσμο των κοκτέιλ.

Καθώς παρακολουθήσαμε την ανταπόκριση του κοινού, χαιρόμαστε που παρουσιάσαμε πέντε μοναδικά brands, που αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα και καινοτομία σε κάθε πτυχή του cocktail crafting.

Πρόκειται για μια πλήρη σειρά προϊόντων (mixers, χυμοί, σιρόπια, πουρέδες, αποξηραμένα φρούτα) απαραίτητων για τη δημιουργία cocktail και mocktail. Επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικές δημιουργίες από τoυς κορυφαίους mixologists Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και Νίκο Αρσλάνογλου και να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα μας και η ανταπόκριση των επισκεπτών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.Τα Handcrafted Bitters by Soulshakers Bar Services, έκλεψαν την παράσταση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μια μοναδική σειρά με 6 διαφορετικές γεύσεις που εμπλουτίζουν τη γευστική εμπειρία των cocktails με μόνο μερικές σταγόνες.

Με την υψηλή περιεκτικότητα σε χυμό cranberry (27%), οι χυμοί της Ocean Spray® προσέφεραν αυθεντική γεύση σε κάθε δημιουργία. Η εταιρία με τη μεγαλύτερη παραγωγή cranberry παγκοσμίως, έφερε νέα διάσταση στην απόλαυση ποτών, αποτελώντας το μυστικό συστατικό των cocktail μας.

Είναι γεγονός, ότι δε θα μπορούσαν να λείπουν από το περίπτερό μας τα σιρόπια και πουρέδες φρούτων της Mathieu Teisseire. Με πάνω από 300 χρόνια ιστορίας, ξεκλείδωσαν εκπληκτικές γευστικές εμπειρίες με τη δύναμη της αληθινής και αυθεντικής γεύσης.

Τα premium mixers της London Essence Company, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των κορυφαίων 50 bar του κόσμου, φτιαγμένα από αποσταγμένα αιθέρια έλαια των καλύτερων φρούτων και βοτάνων, προσέφεραν μια αξέχαστη αρωματική εμπειρία.

Τέλος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς για πρώτη φορά, παρουσιάσαμε τη δική μας σειρά αποξηραμένων φρούτων Hippocrates Farm, προσφέροντας μια νέα διάσταση στον κόσμο των κοκτέιλ. Τα αποξηραμένα φρούτα από το Hippocrates Farm προσδίδουν φρεσκάδα και μοναδική γεύση, εμπλουτίζοντας τις δημιουργίες με ποιοτικά συστατικά.

Ευχαριστούμε θερμά όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας στην Athens Bar Show 2023.Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό από τη συμμετοχή μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://baredition.rezosbrands.comRecommended Posts
athens-bar-show