ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ REZOS BRANDS ΣΤΗΝ ATHENS BAR SHOW 2022 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ

 In News

Για μια ακόμη χρονιά η μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση για bartenders στην Ελλάδα, Athens Bar Show 2022, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε, Τρίτη 08 και Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2022, στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης, Δήμου Αθηναίων με προσέλευση επαγγελματιών του χώρου που ξεπέρασε σε αριθμό τους 12.000.
Η εταιρεία μας Rezos Brands , για 4η συνεχομένη χρονιά στήριξε το θεσμό Athens Bar Show 2022, με στόχο να συστηθεί ξανά στο κοινό ως ο συνεργάτης που μπορεί να προμηθεύσει τους επαγγελματίες με μια πλήρη σειρά προϊόντων (mixers, χυμοί, σιρόπια, πουρέδες φρούτων, bitters) απαραίτητων για τη δημιουργία cocktail και mocktail.
Επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικές δημιουργίες στα τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα bar που φιλοξενούσαν τα προϊόντα μας.

Rezos Brands participates at Athens Bar Show 2022

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το 1ο bar ήταν αφιερωμένο στα premium mixers της The London Essence Co., τα οποία είναι αποτέλεσμα αποσταγμάτων από τα καλύτερα φρούτα και βότανα.
  • Το 2ο bar παρουσίαζε τα ξεχωριστά σιρόπια και πουρέδες φρούτων της Mathieu Teisseire, που μετρούν πάνω από 300 χρόνια ιστορίας.
  • Το 3ο bar φιλοξενούσε τα διακεκριμένα mixers της Britvic, τα οποία κατατάσσονται στις πρώτες επιλογές από καταστήματα και μπαρ σε όλη τη Βρετανία.
  • Το 4ο bar προσέφερε για πρώτη φορά δημιουργίες με βάση τον αυθεντικό χυμό cranberry της Ocean Spray®, την μεγαλύτερη παραγωγό εταιρεία cranberry παγκοσμίως.


Φέτος, όμως η συμμετοχή μας στην έκθεση σηματοδότησε μια ξεχωριστή στιγμή.

Ο λόγος ήταν, διότι συστήσαμε για 1η φορά στο ελληνικό και ξένο κοινό τα ελληνικής παραγωγής Handcrafted Bitters. Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τους διακεκριμένους mixologists, Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και Νίκο Αρσλάνογλου, έδωσε μορφή σε έξι μοναδικές συνταγές τους, δημιουργώντας τα Handcrafted Bitters by Soulshakers Bar Services με στόχο να καλύψει την ανάγκη των επαγγελματιών για premium γεύσεις που φέρουν ελληνική υπογραφή. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να τα γευτούν και οι κριτικές που έλαβαν ήταν παραπάνω από καταπληκτικές τόσο για το άρωμα και τη γεύση τους όσο και για την εμφάνισή τους.

Handcrafted Bitters by Soulshakers Bar Services

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αρμόζει σε όλους τους συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό από τη συμμετοχή μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://baredition.rezosbrands.com/

Recommended Posts
superfood beerscrunchy-cheese-os_blog_cover