Αυλαία για τη Biofach και τη διεθνή πρώτη του Ιπποφαούς Μετεώρων!

 In News

Ολοκληρώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης, στη Γερμανία, η διεθνής έκθεση βιολογικών προϊόντων Biofach, που έκλεισε φέτος τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Την επέτειο των 30 χρόνων της, γιόρτασε καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών με 2.989 εκθέτες από 95 χώρες και πάνω από 50.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που επιβεβαιώνουν τον τίτλο της σαν τη μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προϊόντων στον κόσμο.

Τη Biofach και τη Νυρεμβέργη επέλεξε και η  Rezos Brands, για το διεθνές λανσάρισμα του βιολογικού ιπποφαούς Μετεώρων Hippocrates Farm. Το νέο προϊόν της εταιρίας τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν τη γευστική του υπεροχή και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αλλά και να ενημερωθούν για την καθετοποιημένη διαχείριση του προϊόντος που απέσπασε το 2018 το 1ο πανευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Katana.

Η αποδοχή του Ιπποφαούς Μετεώρων ήταν πραγματικά μεγάλη και μεταφράστηκε σε έντονο ενδιαφέρον για μελλοντική συνεργασία από μικρές και μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις και παραγωγούς βιολογικών προϊόντων. Με την επιστροφή από τη Γερμανία, το εμπορικό τμήμα της Rezos Brands ανέλαβε να μετασχηματίσει το μεγάλο ενδιαφέρον για το προϊόν σε εμπορικές συμφωνίες που θα οδηγήσουν σε  μια ακόμα πιο επιτυχημένη συνέχεια για το Ιπποφαές Μετεώρων, αλλά και όλη τη σειρά προϊόντων Ιπποφαούς της εταιρίας.

Recommended Posts