2η επιτυχημένη συμμετοχή της REZOS BRANDS στην 6η FOOD EXPO 2019

 In News

Πιστή στο ραντεβού της με τους επαγγελματίες του κλάδου, η Rezos Brands συμμετείχε και φέτος για 2η συνεχή χρονιά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, τη FOOD EXPO 2019. Η έκθεση κορυφώθηκε στις 18 Μαρτίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου που την επισκέφτηκαν.

Με motto της την «ΚΑΛΗ ΖΩΗ», η REZOS BRANDS παρουσίασε τις πολύτιμες συλλογές της από «θησαυρούς της φύσης». Το βιολογικό ιπποφαές Μετεώρων Hippocrates Farm με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τη γευστική του υπεροχή πρωταγωνίστησε στο περίπτερο της εταιρίας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πλήθος επισκεπτών, που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για τα προϊόντα που πρόσφατα λάνσαρε η εταιρία κι έχουν ως βάση τους το βιολογικό ιπποφαές, όπως αποξηραμένους καρπούς, χυμό ιπποφαούς που έχει υποβληθεί σε ωσμωτική επεξεργασία, σοκολάτα με βιολογικό ιπποφαές και πεντανόστιμες μπουκίτσες βρώμης.

 

Στο καλαίσθητο περίπτερο της εταιρίας, που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, αξιοσημείωτη παρουσία είχαν επίσης τα Super Berries Collection Gone Nuts, που πρόσφατα ανέπτυξε η εταιρία και παρουσίασε σε μοντέρνες συσκευασίες, που ενθουσίασαν και τους πιο απαιτητικούς. Πρόκειται για μοναδικούς συνδυασμούς υπερ – τροφών με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού.

 

Η 2η συμμετοχή της REZOS BRANDS στη Food Expo στέφθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία, καθώς το περίπτερο επισκέφθηκε πλήθος επαγγελματιών, ελλήνων και ξένων, που συνομίλησαν με τα στελέχη της, γνωρίζοντας από κοντά την ιστορία, τον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής και φυσικά την υπεροχή των προϊόντων της, εκφράζοντας μεγάλο ενδιαφέρον για μελλοντική συνεργασία.

 

Recommended Posts