Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου η εκπομπή TRAVEL LIFE του IONIAN TV ταξίδεψε μέχρι τα Μετέωρα και το αγρόκτημα Hippocrates Farm της Rezos " />

To Hippocrates Farm στην εκπομπή Travel Life του Ionian TV

 In News

 

 

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου η εκπομπή TRAVEL LIFE του IONIAN TV ταξίδεψε μέχρι τα Μετέωρα και το αγρόκτημα Hippocrates Farm της Rezos Brands. H παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Κίτσιου συνομίλησε τόσο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rezos Brands Άγγελο Ρέζο, όσο και με τον  υπεύθυνο παραγωγής του Hippocrates Farm Κώστα Παναγιώτου, που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το αγρόκτημα και τη φιλοσοφία του Hippocrates Farm, να μιλήσουν για την αξία του Ελληνικού Ιπποφαούς Μετεώρων αλλά και για την κορυφαία πανευρωπαϊκή αναγνώριση που η φάρμα και τα καινοτομικά προϊόντα Ιπποφαούς Μετεώρων απέσπασαν το 2018.

 

Η πρώτη προβολή έγινε από τη συχνότητα του Ionian TV και την πλατφόρμα του Cosmote TV το περασμένο Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 8:30μμ, ενώ θα ακολουθήσουν επαναλήψεις την Τρίτη 27/11 στις 5μμ, Τετάρτη 28/11 στις 9μμ και Πέμπτη 29/11 στις 7μμ. Το video θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εκπομπής (ioniantv.gr/show/travel-life/) και στο κανάλι της Rezos Brands στο You tube (https://www.youtube.com/watch?v=_rvRtQCFmXc).

Recommended Posts