Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy

Hippocrates Farm: Organic Product of the year 2020 + 3 ακόμη διακρίσεις στα Healthy Diet Awards

 In News

 

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications. Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

 

Η Rezos Brands και τα προϊόντα της, Hippocrates Farm, έλαβαν, 4 διακρίσεις:

 

Ο Βιολογικός Χυμός Ιπποφαούς έλαβε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Υγιεινό Ρόφημα για Παιδιά» (Healthy Beverage Product for Children) και το Βιολογικό Ιπποφαές Μετεώρων απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Free From or Low» τροφίμων και το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Οργανικό Τρόφιμο της Χρονιάς» (Organic Food Products).

Το Βιολογικό Ιπποφαές Μετεώρων, όμως, κατέκτησε και τη σημαντικότερη διάκριση όλων που είναι το Πλατινένιο βραβείο για το «Οργανικό Προϊόν της Χρονιάς 2020» (Organic Product of the Year 2020).

 

Στη Rezos Brands έχουμε σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που ακολουθούν την πεμπτουσία της Ιπποκράτειας Ιατρικής, «η τροφή ας είναι το φάρμακό σου και το φάρμακο, η τροφή σου». Οι εν λόγω διακρίσεις αποτελούν την αναγνώριση της  προσπάθειας που καταβάλουμε για να αναδείξουμε το Ιπποφαές ως μια από τις πιο ευεργετικές τροφές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

 

Recommended Posts
Υγεία Πάνω από όλα_Μιλάμε για την ώσμωση_Rezos Brands