ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ HIPPOCRATES FARM ΣΤΗΝ ANUGA 2023

 In News

Η Hippocrates Farm πραγματοποίησε για πρώτη φορά τη συμμετοχή της στην Anuga 2023, την κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Αυτή η σημαντική εκδήλωση μας προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με ένα κοινό πελατών και προμηθευτών, με περισσότερους από 7.800 εκθέτες από 118 χώρες. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πλήρη σειρά σε ωσμωτικά φρούτα αλλά και την νέα σειρά σε αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή.

anuga-2023-hippocrates-farm-central-photo-002-1

Η έκθεση χαρακτηρίστηκε από σημαντικές συζητήσεις, την ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών και τη δημιουργία υποσχόμενων συνεργασιών και εταιρικών σχέσεων. Ήταν μια ευκαιρία για εμάς να τονίσουμε τη δέσμευσή μας στην αριστεία και τη βιωσιμότητα. Όσοι μας επισκέφτηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας, και οι κριτικές ήταν ενθουσιώδεις.

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους υποστήριξαν τις προσπάθειές μας και σε όλους τους επισκέπτες που τίμησαν το περίπτερό μας, κάνοντας την πρώτη μας εμφάνιση στην Anuga 2023, ένα γεγονός που θα μείνει αξέχαστο.Recommended Posts
athens-bar-show