Η Rezos Brands στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας, Θεσσαλονίκη 1-2 Νοεμβρίου, 2018.

 In News

Η Rezos Brands, έλαβε μέρος στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, 1-2 Νοεμβρίου 2018.

Το συνέδριο είχε θέμα «Επαναπροσδιορίζοντας την ανάπτυξη της υπαίθρου στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή».  Η εταιρεία μας, χρυσός χορηγός του συνεδρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δραστηριότητές της στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας, μέσω και των Ευρωπαϊκών έργων «Hippocrates Farm»(KaTaNa Accelerator), «SuperGREENLABELFoods»(Erasmus+ KA2, 2017-1-EL01-KA202-036224) και «SPARKLE»(Erasmus+ Knowledge Alliances/ 588241-EPP-1-2017-1-IT-EPPKA2-KA)  που υλοποιεί.

Παράλληλα, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να γευθούν τα προϊόντα της σειράς «Hippocrates Farm» όπως και να ενημερωθούν για την συγκεκριμένη σειρά προϊόντων-υπερτροφών. Η παρουσίαση των προϊόντων είχε σαν κεντρικό στοιχείο το βιολογικό ιπποφαές Μετεώρων, που καλλιεργείται στην ομώνυμη ιδιόκτητη φάρμα της εταιρίας στα Μετέωρα, αλλά και τα νέα καινοτόμα προϊόντα που απέσπασαν το 1ο βραβείο για το πιο Καινοτόμο Ευρωπαϊκό έργο στην κατηγορία «Λειτουργικό τρόφιμο» ανάμεσα σε 640 έργα, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος «KaTaNa».

 

 

Recent Posts
elGreek
elGreek